Esti Aici: Inchirieri Masini Romania >  Inchirieri Auto Targu Jiu >Inchirieri Masini Targu Jiu Ieftine - Cele mai bune Oferte
Preluare: Returnare:
Filtreaza dupa:
Sorteaza dupa: Popularitate Pret Inchirieri Auto Targu Jiu - Anulare Gratuita
 • Dacia Logan
  26 € / 1 zi
 • Fiat Panda
  30 € / 1 zi
 • Ford Mondeo
  36 € / 1 zi
 • Chevrolet Cruze Automatic
  42 € / 1 zi
 • Chevrolet Aveo
  45 € / 1 zi
 • Dacia Logan MCV - 7 seats
  47 € / 1 zi
 • Opel Astra Classic 2
  48 € / 1 zi
 • Opel Corsa
  50 € / 1 zi

Inchirieri auto Targu Jiu - Garantam cele mai bune preturi si servicii de inchirieri masini din Targu Jiu

Inchirieri masini ieftine in Targu Jiu oferite de Promotor Rent a Car Romania. Masini de inchiriat noi, preturi mici cu asigurare inclusa. Discounturi si oferte speciale pentru inchirieri masini Targu Jiu, anulare gratuita si cel mai bun pret garantat. Selectati mai jos perioada de inchiriere si autoturismul dorit. Inchiriati o masina si nu pierdeti ofertele de astazi. Preturile probabil vor creste in perioada urmatoare.Inchirieri auto Targu Jiu ieftine. Rezervati acum! Inchirieri masini Bucuresti fara concurenta.

Locatii Importante Rent a Car / Inchirieri Auto

Va oferim servicii de inchirieri masini in Targu Jiu, garantand cele mai bune preturi, atat in Targu Jiu cat si in principalele orase ale Romaniei, Alege locatia dorita si inchiriaza un autoturism la cel mai avantajos pret din oras. Contactati departamentul nostru de inchirieri auto si verificati disponibilitatea unei masini de inchiriat in orice moment. Colaboram cu cele mai mari companii locale de inchirieri auto din Romania, putand astfel sa va oferim cele mai mici preturi si servicii. Inchirieri masini Targu Jiu Non-Stop pentru dv. Inchirieri auto fara concurenta, masini de inchiriat noi, in garantie. Pentru o vacanta in Romania sau pentru o calatorie de afaceri, serviciile de inchirieri auto respectiv inchirierea unei masini este cea mai buna alegere pe care o puteti face.

Despre Targu Jiu, descriere si informatii. Transport, cazare, obiective turistice. Inchirieri Masini in Targu Jiu de la Promotor Rent a Car Romania.

Inchiriere masini cu sofer in Targu Jiu
Inchiriati masini cu sofer in Targu Jiu si profitati din plin de timpul dumneavoastra liber. Veti avea posibilitatea de a calatori intr-un mod sigur si relaxant, dar si ieftin in acelasi timp! Masini noi cu echipare premium. Promotor Rent a Car Targu Jiu Romania, va ofera masini fiabile din propria flota, cu soferi experimentati la dispozitia dv 24/7, la cele mai mici preturi din Targu Jiu. Alegand acest serviciu, inchirieri auto cu sofer, va fi perfect pentru cei care vor sa se bucure de o vacanta cat mai relaxanta, sa viziteze obiective turistice cu familia sau prietenii, sau pentru calatoriile de afaceri, fara a trebui sa conduca! Va oferim transferuri cu masini standard din toate aeroporturile din Romania catre orice destinatie veti dori, transferuri cu autoturisme de lux, microbuze 8+1 sau 16+1, transferuri cu autocare si limuzine. Serviciul de inchiriere masini / rent a car cu sofer este disponibil si pentru efectuarea de transferuri intre orase. Alegeti locatia, rezervati masina favorita si profita de servicii profesionale si tarife competitive de la firma noastra Promotor Inchirieri auto. Iti oferim acest serviciu de inchirieri auto cu sofer la preturi mici in conditii foarte avantajoase!