Esti Aici: Inchirieri Masini Romania >  Inchirieri Auto Gura Humorului >Inchirieri Masini Gura Humorului Ieftine - Cele mai bune Oferte

Cele mai Bune Preturi pentru Inchirieri Auto Gura Humorului

Inchirieri Masini Ieftine in Gura Humorului oferite de Promotor Rent a Car Romania. Masini de inchiriat noi, preturi mici cu toate taxele incluse. Discounturi si oferte speciale pentru Inchirieri masini Gura Humorului, anulare gratuita si cel mai bun pret garantat. Selectati mai jos perioada de inchiriere si autoturismul dorit economisiti si nu pierdeti ofertele de astazi. Preturile probabil vor creste in perioada urmatoare.Inchirieri Auto Gura Humorului Ieftine. Rezervati Acum!
Preluare: Returnare:
Filtreaza dupa:
Sorteaza dupa: Popularitate Pret Inchirieri Auto Gura Humorului - Anulare Gratuita
 • Dacia Logan
  37 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Volkswagen Polo
  39 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Renault Clio Symbol
  42 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Ford Focus Combi
  42 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Chevrolet Cruze Automatic
  42 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Volkswagen Golf
  43 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Opel Astra New
  45 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Skoda Octavia
  45 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Dacia Logan MCV - 7 seats
  45 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse
 • Volkswagen Caravelle
  75 € pentru 1 zi Toate taxele Incluse

Locatii Importante Rent a Car / Inchirieri Auto

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, garantand cele mai bune preturi. Alege locatia dorita si inchiriaza un autoturism la cel mai bun pret din oras!

Despre Gura Humorului descriere si informatii. Transport, cazare, obiective turistice. Inchirieri Masini in Gura Humorului oferite de Promotor Rent a Car Romania. Masini de inchiriat noi, livrare gratuita, toate taxele incluse. Scopul Promotor Rent a Car Gura Humorului - Inchirieri Masini Romania, este de a oferi servicii de inchirieri masini de cea mai inalta calitate, siguranta si punctualitate, la preturi avantajoase.

Inchiriere masini cu sofer in Gura Humorului
Inchiriati o masina cu sofer in Gura Humorului si profitati din plin de timpul dumneavoastra liber. Veti avea posibilitatea de a calatori intr-un mod sigur si relaxant, dar si ieftin in acelasi timp! Promotor Rent a Car Gura Humorului Romania, va ofera autoturisme fiabile din propria flota, cu soferi experimentati la dispozitia dv 24/7, la cele mai mici preturi din Gura Humorului. Serviciul de inchirieri masini cu sofer, este perfect pentru cei care vor sa se bucure de o vacanta cat mai relaxanta, sa viziteze obiective turistice cu familia sau prietenii, sau pentru calatoriile de afaceri. Va oferim transferuri din toate aeroporturile din Romania catre orice destinatie veti dori, transferuri cu autoturisme de lux, microbuze 8+1 sau 16+1, transferuri cu autocare si limuzine. Serviciul de inchiriere masini / rent a car cu sofer este disponibil si pentru efectuarea de transferuri intre orase. Alege-ti locatia, rezerva masina favorita si profita de servicii profesionale si tarife competitive de la Promotor Rent a Car Gura Humorului Romania. Iti oferim acest serviciu de inchirieri auto cu sofer la preturi mici in conditii foarte avantajoase!
close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto