Esti Aici:> Inchirieri Auto Cluj > Despre Cluj
Newsletter Inchirieri de Masini
Fidelitatea Ta, Rasplata Noastra! Oferim discounturi chiar de la prima inchiriere, servicii prioritare, rezervari mai rapide si discounturi din partea partenerilor nostri! Detalii
Cluj

Orasul Cluj este situat în vestul Transilvaniei, isi are originile in asezarea dacica ”Napuca” din secolul al II-lea.
Dupa ce romanii au preluarea Dacia, a fost redenumita Napoca iar în 124 d.Hr., a primit rangul de \\\\\\"municipium\\\\\\".
Orasul avanseaza rapid social si economic  în timpul domniei lui Marcus Aurelius-Napoca  primind titlul de \\\\\\"Colonia\\\\\\", cea mai buna evolutie urbana în Imperiul Roman.
Piata principala  este presarata cu cladiri din secolul al XVIII-lea si XIX-lea fiind dominata de Biserica Sf. Mihail, una dintre cele mai bune exemple de arhitectura gotica din România. Palatul Banffy, construit in stil baroc,  gazduieste in prezent Muzeul de Arta ce cuprinde colectii de arme si o expozitie de arta romaneasca. Muzeului Etnografic al Transilvaniei contituie o fatada a arhitecturii populare romanesti.Petreceti o seara placuta la Opera sau la un concert de muzica clasica oferit deFilarmonica din Cluj.
Cu una dintre economiile cele mai vibrante din tara si o populatie de aproximativ 330.000,Cluj-Napoca, este astazi un oras vibrant cultural si educational.
 

 

Cum se ajunge :

   Orasul este strabatut de durmuri nationale, europene si Autostrada Transilvania. Cluj-Napoca este un nod al rutelor feroviare si are in componenta un aeroport cu rute interne si externe de unde puteti beneficia de serviciul transfer aeroport Cluj-Napoca.

Obiective Turistice:

   Orasul ofera o gama larga de obiective turistice, cladiri istorice care dateaza din anul 1475, Bastionul Croitorilor, edificii religioase ce vechime de peste 200 de ani, Biserica Bob, cladiri culturale, monumente si statui.
Alegeti sa faceti o plimbare relaxanta prin Gradina Botanica si vizitati muzee cu tema etnografica , istorica si zoologica chiar in centru. Parcul Central detine  un lac artificial si a fost fondat in urma cu aproape 200 de ani. 

Transport : 

 R.A.T.U.C. este  compania care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul  troleibuzelor, autubuzelor si tramvaielor. Pentru o calatorie mai placuta  puteti apela,de asemenea, la serviciul Cluj-Napoca rent a car.

Cazare  in Cluj-Napoca, Entertainment:

   Orasul, dupa o crestere economica a dezvoltat o gama larga de servicii pentru turisti.Cluj-Napoca are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat. Orasul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi, cafenele, cazinouri, mall-uri  si discoteci.
close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto