Esti Aici: Termeni si Conditii
Termeni si Conditii

Conditii Generale Inchirieri Masini:
> Sofer aditional
> Varsta
> Asistenta Rutiera
> Asigurare
> Asigurare Responsabilitate Zero
> Disponibilitate
> Trecerea Frontierei
> Metode de Plata
> Preluare/Preduare Autoturism
> Permis de Conducere
> Combustibil
> Inchiriere in afara orelor de program
> Motor Liability Insurance
> Asigurare de Persoane
> Plata in Avans
> TP - Theft protection
> CDW
> TVA

Sofer aditional
Se poate adauga un sofer aditional cu doar 2 eur/zi. Maxim 30 eur/inchiriere. Termenii si conditiile pentru soferul aditional sunt aceleasi ca si cele pentru soferul initial.

Varsta
Varsta minima pentru inchiriere este de 21 de ani.

Asistenta Rutiera
Inchiriind un autoturism de la Promotor Rent a Car veti beneficia de Asistenta Rutiera 24/7.

Asigurare
Toate asigurarile sunt incluse in pretul inchirierii (CDW, TP si RCA)CDW : Asigurarea de tip CDW(collision damage waiver)limiteaza responsabilitatea maxima a clientului in caz de avarii majore aduse autoturismului la suma garantiei(200-300 euro dupa caz).TP (theft protect): Acest tip de asigurare reduce responsabilitatea maxima a clientului in caz de furt la suma garantiei(200-300 eur dupa caz).RCA (asiguarea de raspundere civila auto) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Asigurare Full
 Este o asigurare optionala, zilnica, care limiteaza responsabilitatea clientului la garantia minima (specificata pentru fiecare autoturism in parte in oferta noastra de preturi). Se aplica in toate cazurile de daune produse caroseriei autoturismului in urma unui accident rutier, act de vandalism, tentativa de furt sau furt. Costul acestei asigurari depinde de modelul autoturismului inchiriat. Pentru soferii cu varsta sub 25 de ani pretul asigurarii afisate pentru fiecare masina in parte, se dubleaza. Aceasta asigurare se supune unor termeni si conditii. 

Disponibilitate
Agentii Promotor Rent a Car stau la dispozitia Dvs. pentru predarea/preluarea masinii inchiriate in orice locatie pe raza orasului Bucuresti si in cele mai mari orase din tara. Puteti sa verificati disponibilitatea masinilor noastre atat pe site la rubrica “rezervari masini” cat si apeland la urmatorul numar de telefon +40734 403 403(zilnic intre orele 8-20 Gmt + 2
 

Trecerea Frontierei
Pentru clientii care doresc sa calatoreasca cu masina inchiriata in afara Romaniei, este perceputa o taxa suplimentara care variaza intre 80 si 500 euro in functie de destinatia aleasa ,reprezentand contravaloarea unei asigurari externe.

Metode de Plata
Plata pentru inchiriere se poate face atat cu o carte de credit (Visa Mastercard) cat si in numerar, monedele acceptate fiind: eur,ron,usd,gbp. Singura restrictie se aplica la retinerea garantiei,obligatoriu fiind folosirea unei carti de credit (ca masura de securitate).

Preluare/Preduare Autoturism
Autoturismul poate fi predat/preluat atat de la biroul Promotor Rent A Car (Bdul. Tineretului nr. 31 Bl.37 sc. B ap.48) cat si din orice alta locatie din tara. Acest serviciu este gratuit in timpul orelor de program (08.00-20.00),iar in afara acestora se va aplica o taxa de 10 eur/predare respectiv preluare.

Permis de Conducere
Persoanele care doresc sa inchirieze un autoturism trebuie sa detina un permis de conducere valabil,cu o vechime de minim 12 luni.

Combustibil
Toate autoturismele sunt predate cu rezervorul plin si trebuie sa fie returnate la fel. In caz contrar se va aplica o taxa de 30 de euro pe ¼ (sfert) rezervor lipsa sau,pentru a evita acest lucru va oferim posibilitatea achitarii combustibilului in avans, la pretul cel mai mic practicat de statiile de combustibil locale.

Inchiriere in afara orelor de program
Inchirierea unei masini este disponibila 24/7. In timpul orelor de program (intervalul 08:00-20:00) livrarea/returnarea este gratuita, in afara acestui program se va achita o taxa de 10.00 euro pe livrare/returnare


Motor Liability Insurance
Aceasta asigurare acopera daune materiale (de pana la 100.000 de euro) si daune aduse persoanelor implicate (de pana la 250.000 de euro).

Asigurare de Persoane
Aceasta asigurare ofera acoperire in caz de deces, invaliditate si cheltuieli medicale rezultate in urma unui accident. Asigurarea include atat soferul cat si pasagerii. Pretul este de 15 euro/zi pentru autoturisme si de 30 euro/zi pentru microbuz/autocar Cote de asigurare: - Invaliditate: 50,000/ 25,000 euro; - Deces: 25,000/12,500 euro; - Interventie chirurgicala: 1000/500 euro; - Spitalizare: 50/25 euro((plata incepe din a patra zi);

Plata in Avans
Plata pentru inchirere se efectueaza de regula in momentul preluarii masinii de catre client,dar si in avans prin virament bancar

TP - Theft protection
Acest tip de asigurare reduce responsabilitatea maxima a clientului in caz de furt la suma garantiei(200-300 euro dupa caz).

CDW
Asigurarea de tip CDW (collision damage waiver)limiteaza responsabilitatea maxima a clientului in caz de avarii majore aduse autoturismului la suma garantiei(200-300 euro dupa caz).


TVA
24%-reprezinta taxa pe valoarea adaugata si este inclusa in pret
close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto