Politica de Confidentialitate - Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car S.R.L Bucuresti Romania

Acorda o mare importanta confidentialitatii clientilor. Ca parte a politicii companiei noastre, informatiile postale sau de email ale clientilor nu vor fi dezvaluite unor terte parti cu exceptia cazurilor cand exista un contract de parteneriat in scopul oferirii de beneficii suplimentare catre clientii nostri.

In vederea inchirierii unui autoturism este necesar sa obtinem informatii personale. Va prezentam mai jos politica noastra cu privire la confidentialitatea obtinerii, manipularii si distribuirii informatiilor dumneavoastra personale:

Permisiunea

Prin accesarea acestui site sau prin semnarea unui contract de inchiriere cu compania noastra sau cu francizele sau companiile afiliate noua, dati companiei, francizelor sau companiilor afiliate noua, permisiunea de a folosi, transmite si pastra informatiile dumneavoastra personale.

Colectarea informatiilor

Obtinem datele clientilor in urmatoarele scopuri:

1)  In momentul efectuarii rezervarii la Inchirieri-Masini-Bucuresti.ro Informatiile astfel colectate (prin formulare online sau in alt mod) sunt pastrate pentru dosarele noastre si nu sunt dezvaluite niciunei terte parti cu exceptia cazului cand exista un contract de parteneriat, ca in cazul companiilor de carti de credit.

2) Atunci cand va inscrieti la o promotie sau intr-un program Inchirieri-Masini-Bucuresti.ro  Aceste informatii sunt folosite pentru promotiile Promotor Rent a Car, concursuri, newsleters, scrisori si evenimente/oferte viitoare. 

Daca doriti sa limitati folosirea informatiilor dumneavoastra personale, va rugam sa trimiteti o scrisoare de notificare cu privire la datele care doriti sa fie sterse sau pastrate absolut confidentiale la adresa:

Promotor Rent a Car S.R.L
Bd Tineretului 31,

sect 4 Bucharest Romania

Modificari ulterioare ale politicii de confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari la Politica de Confidentialitate in orice moment. Modificarile vor intra in vigoare la aparitia lor pe site-ul nostru, pe aceasta pagina.

Daca aveti intrebari, trimiteti un email la office(at)auto-rent.ro

Ultima actualizare: 15 Iunie 2012

close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto