Esti Aici: Inchirieri Auto  >  Inchirieri Microbuze si Autocare

Inchirieri Microbuze si Autocare in Calarasi

Transport de persoane in Calarasi cu microbuze si autocare disponibile in Calarasi pentru diverse excursii, evenimente sau calatorii de afaceri. Inchiriaza un autocar in Calarasi sau un microbuz si iti oferim cel mai bun pret din Calarasi, Romania. Inchirieri microbuze Calarasi si inchirieri autocare Calarasi oferite de Promotor Rent a Car Calarasi, Romania.
Inchirieri limuzine de lux
0 Microbuze si Autocare disponibile pentru inchiriere din Calarasi
Despre Calarasi descriere si informatii. Transport, cazare, obiective turistice. Inchirieri Masini in Calarasi oferite de Promotor Rent a Car Romania. Masini de inchiriat noi, livrare gratuita, toate taxele incluse. Scopul Promotor Rent a Car Calarasi - Inchirieri Masini Romania, este de a oferi servicii de inchirieri masini de cea mai inalta calitate, siguranta si punctualitate, la preturi avantajoase.
Flota de Top, Clienti de Top
Compania Promotor Rent A Car se dedica in a oferi clientilor servicii de inchirieri masini, de cea mai inalta calitate, precum si autoturisme de incredere. Va oferim o varietate de servicii de inchirieri auto in majoritatea oraselor din Romania: inchirieri masini pe termen scurt, inchirieri auto pe termen lung, transferuri auto, preluari si transferuri de la orice aeroport din Romania, inchirieri microbuze, inchirieri limuzine, inchirieri masini cu sofer. Profitati acum de solutiile eficiente si avantajoase si rezervati o masina din flota noastra de top. Suntem determinati sa crestem si sa depasim asteptarile clientului prin reinnoirea parcului nostru auto, incepand de la autoturismele din clasa economic, cele din clasa fullsize, business, limuzine sau microbuze. Promotor Rent A Car detine o diversitate de marci si modele, gata sa satisfaca nevoile si cerintele oricarui client. Va rugam contactati-ne prin telefon sau emaill pentru a pune la punct toate detaliile si nevoile pentru transportul Dumneavoastra.
close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto