Esti Aici: Inchirieri Auto  >  Transfer intre Orase

Inchirieri Masini cu Sofer in Romania

Pentru o calatorie mai placuta si relaxanta Promotor Rent a Car va ofera servicii profesionale de inchirieri auto cu sofer in Bucuresti si in majoritatea oraselor din Romania cat si transferuri intre aeroport si diferite locatii din Romania. Alegeti transferul intre orase la orice ora si puteti beneficia de servicii la standarde ridicate si mijloce de transport pentru toate nevoile, autoturime, limuzine, microbuze si autobuze. Alege locatia, noi venim cu masina!
Servicii de Inchirieri Auto cu sofer, transferuri cu autoturisme, limuzine, microbuze si autocare, oferite de Promotor Rent a Car Romania.
 • Transfer intre Orase
  Promotor Rent a Car ofera seviciul de transfer intre orase, ideal pentru cei care doresc sa circule intr-un mod relaxant si rapid. Selecteaza mai jos aeroportul/orasul pentru a rezerva o masina!
 • Inchirieri Limuzine
  limo hire Promotor Rent a Car Limuzine va pune la dispozitie o gama larga de limuzine, pentru ocaziile cu adevarat speciale!Va oferim masina potrivita cerintelor tale! Inchirieri limuzine de lux , pentru nunti, aniversari, pentru intalniri de afaceri sau ocazii speciale.
 • Transfer Aeroport
  Airport Shutle Transfers
 • Inchirieri Microbuze si Autocare
  Intercity Bus Transfers Transport de persoane in cu microbuze si autocare disponibile in pentru diverse excursii, evenimente sau calatorii de afaceri. Inchiriaza un autocar in sau un microbuz si iti oferim cel mai bun pret din , Romania. Inchirieri microbuze si inchirieri autocare oferite de Promotor Rent a Car , Romania.
close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto