Echipamente/Accesorii si Servicii Aditionale de Inchiriat
Promotor Rent a Car Romania va pune la dispozitie echipament/accesorii/servicii de care ati putea avea nevoie in calatoria dv. Echipamente/accesorii de inchiriat si servicii la cela mai mici preturi.
Sistem de Navigatie GPS - Harti 2012
Pentru a ajunge la destinatie sigur si rapid alege sistemul de navigatie portabil Urbanpilot Q550. Selecteaza destinatia iar GPS-ul va indica traseul vizual (harti IGO 2012) si audio (selectie de limbi internationale) .Solicitarea  sistemului se navigatie se face in momentul rezervarii autoturismului si este disponibil in orice locatie Promotor Rent a Car Bucuresti, Romania, in limita stocului disponibil.
Echipament de Iarna - Lanturi de Iarna

Promotor Rent a Car va pregateste pentru sezonul rece! Compania noastra ofera masini echipate corespunzator pentru iarna. In perioada 01 noiembriesi - 31 martie toate autoturismele Promotor Rent a Car vor fi echipate cu anvelope de iarna fara niciun cost. Pentru o mai mare siguranta avetip osibilitatea de a inchiria lanturi auto antiderapante  din toatel ocatiile noastre, costul va fi de 10.00 euro / inchiriere. 

Combustibil Preplatit
La Promotor Rent a Car Romania, aveti optiunea de a achita un plin de combustibil in momentul preluarii autoturismului, fiind scutit astfel de grija alimentarii si timpul pierdut la returul masinii. Aceasta poate fi predate cu rezervorul gol, fara ca dumneavoastra sa fiti taxat. Pretul perceput pentru combustibil la inceputul inchirierii va fi acelasi ca la cea mai ieftina statie de alimentare locala. Scopul nostru este de a va usura calatoria si de a face ca experienta inchirierii unui autoturism de la Promotor Rent a Car sa fie cat mai placuta si relaxanta.
Scaune pentru copii
Pentru siguranta copilului dumneavoastra, Promotor Rent a Car va pune la dispozitie inchirierea de scaune pentru copii in functie de varsta si greutate.Alege scaunul potrivit:
-  Infant Seat - 9-18 kg (aproximativ 9 luni - 4 ani)
-  Booster Seat -  15 - 36 kg (aproximativ 4 ani - 11 ani)
Scaunul este disponibil in orice locatie Promotor Rent a Car si trebuie solicitat in momentul rezervarii autoturismului (in limita stocului disponibil).
Sofer Aditional
Autoturismul poate fi condus doar de soferul trecut in contract, adaugarea unui sofer additional este posibila doar daca acesta indeplineste restrictiile de varsta si este de accord cu termenii si conditiile contractului , avand aceleasi obligatii ca si titularul. Daca aveti nevoie de un sofer additional, va rugam specificati in momentul rezervarii autoturismului.
Modem USB - Internet Mobil in Romania
usbmodem2.jpg
In timpul calatoriilor dumneavoastra puteti beneficia de conexiune la internet prin modemul USB cu traffic nelimitat inclus ce poate fi conectat cu usurinta la laptop. Inchirierea USB-ului se face in momentul rezervarii autoturismului si este disponibil in orice locatie Promotor Rent a Car din Romania, in limita stocului disponibil.
close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto