Vine iarna, bine-mi pare!

Inchiriere masina

Inchiriere masina

In unele locuri , iarna deja a venit! Odata cu venirea iernii si cu scaderea temperaturii ne confruntam cu diverse probleme aparute autoturismelor.De ce sa nu evitam cateva dintre acestea?

Ne adresam in primul rand clientilor nostri care inchiriaza masini in aceasta perioada. Va vom prezenta in cele ce urmeaza, cateva sfaturi bine de urmat.

Spalarea masinii

Evitati spalarea masinii apoi stationarea , din cauza riscului de inghet a portierelor.Apa din iale poate ingheta,usile/capota/portbagaj se pot lipi de chedere, stergatoarele de parbriz se pot lipi de geam. Masina trebuie uscata dupa spalare pentru a evita aceste aspecte.

Frana de mana

Pe perioada iernii , este indicat ca frana de mana, atunci cand masina stationeaza, sa nu fie folosita, pentru a preveni blocarea din cauza inghetului.

Stergatoarele de parbriz

Inainte de plecare este bine sa verificati daca stergatoarele de parbriz nu sunt inghetate si lipite de parbriz.

Toate masinile inchiriate de Promotor Rent a Car au in dotare truse de prim ajutor, stingator, triunghi reflectorizant. In afara acestor elemente , este bine ca atunci cand inchiriati o masina, pe timp de iarna sa aveti haine groase in plus, o patura pentru a evita situatiile in care drumurile sunt blocate si sunteti nevoit de a astepta in frig. Masina trebuie verificata inainte de plecare, pentru a vedea daca luminile si sistemul de incazire functioneaza.

Indicat este sa aveti un sac de nisip (se gasesc la orice statie peco) si o lopata.

In cazul in care sunteti implicati intr-o situatie asemanatoare cu cele de mai sus, avand o masina inchiriata de la noi, va rugam sa ne contactati de urgenta pentru a gasi impreuna solutia cea mai buna.

Veti gasi toate datele nostre de contact in contractul de inchiriere (asta in cazul in care deja ati inchiriat o masina de la noi).

Subliniem faptul ca toate masinile pe care le veti inchiria de la noi sunt dotate cu cauciucuri de iarna si sunt verificate pentru anotimpul rece. Promotor Rent a Car – Inchirieri Masini – va doreste o calatorie placuta fara incidente.

Lasă un răspuns