Masini de inchiriat

Ne face deosebita placere sa va oferim servicii de inchirieri masini in Bucuresti sau in oricare alt oras din Romania. Firma noastra ofera spre inchiriere autoturisme cu sau fara sofer, in functie de nevoile dumneavoastra.
Oferim servicii profesionale de inchirieri masini la preturi convenabile,  deasemenea punem la dispozitie un serviciu ieftin transfer de la/ la Aeroportul International Henri Coanda(Otopeni) si Aeroportul Baneasa.
Pe langa Inchirieri masini venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii cu o gama larga de servicii complementare – rezervari camere de hotel, inchirieri apartamente, atat in regim hotelier cat si „long term” ,  rezervari bilete de avion sau tren ,  planificari trasee turistice,  transferuri aeroport si alte servicii la cererea clientilor.
Promotor Rent a Car Inchirieri masini ofera cele mai mici rate pentru vehiculele din parcul nostru auto !  Serviciul nostru de inchirieri masini ofera o alternativa la preturile ridicate alte ale altor societati de inchirieri masini din Romania in cele mai importante centre comerciale ale tarii ca: Bucuresti , Constanta , Brasov ,  Iasi si Timisoara.
In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul dumneavoastra. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din diferite clase, de la economic pana la SUV, fie auto mobile pentru vacanta, business travel, sau doar pentru a vedea orasul.

Promotor Rent a Car ofera masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate categoriile si clasele auto de marime si confort.

Livrarea masinilor de inchiriat se poate face intr-un loc stabilit de comun acord sau la domiciliul clientului.
Oferim automobile care acopera toate segmentele pietei auto, de la sedanul de oras, care se distinge prin eleganta designului pana la modele de clasa mica, foarte apreciate in conditiile unui trafic aglomerat, din zonele urbane.
Va oferim posibilitatea de a efectua rezervari online prin intermediul formularului electronic existent pe acest site.
Firma noastra are sediul in Bucuresti si ofera spre inchiriere masini cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta. Noi iti oferim solutia ideala:  inchirieri masini bune la preturi mici.
Motivatia noastra de baza este sa ne impunem pe piata inchirieilor auto prin servicii de o calitate ireprosabila.  Bunul nostru renume depinde in mod direct de calitatea autoturismelor oferite spre inchiriere.
Acordam maxima atentie intretinerii parcului nostru auto.

Cand inchiriati un automobil de la noi, il veti primi in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile suplimentare.
In plus, va oferim asistenta rutiera 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ar aparea in timp ce conduceti automobilul pe parcursul inchirierii.  Pentru informatiile referitoare la termenii si conditiile de inchirieri masini va rugam accesati sectiunea „termeni si conditii”.
Dupa cum puteti vedea,  pentru serviciul de inchirieri auto, inchirieri masini, dispunem de o varietate de masini, majoritatea cu dotari full option.

24 de ore din 24 va vom punem la dispozitie autoturisme noi, sigure, marci consacrate, ce ofera siguranta si confort in trafic: Logan. Opel, Skoda, Toyota, Peugeot, Audi si Bmw, la cel mai bun raport calitate pret. Promotor Rent a Car Inchirieri Auto va ofera posibilitatea de a inchiria masini, cu asigurarea totala inclusa.

Serviciile de inchiriere autoturisme oferite de Promotor Rent a Car inchirieri auto sunt disponibile in: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Targul Mures, Sibiu, Brasov, Bucuresti, dar si in orice oras din Romania la cerere.
Noi garantam calitatea serviciilor de inchirieri masini oferite, datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator. Tocmai de aceea noi acordam un maxim de importanta intretinerii autovehiculelor.
Personalul nostru este atent selectionat si pregatit astfel incat sa garantam un serviciu punctual si profesional. Indiferent ca doriti sa calatoriti in Romania sau in strainatate, pentru afaceri sau in scop turistic, Inchirieri masini va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura. Noi garantam calitatea serviciilor oferite, datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator.

Lasă un răspuns