Masini de inchiriat

prorosuPromotor Rent a Car va ofera servicii de inchirieri autoturisme in Bucuresti si in principalele orase din tara. Compania Promotor Rent pune un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor. Raportul calitate-pret al serviciilor oferite este cel mai bun din piata, iar satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru prioritar. Societatea noastra va ofera masini de inchiriat de o calitate foarte buna la preturi competitive.

Inchirieri masini – SERVICII DE CALITATE

Ne impunem pe piata de masini de inchiriat prin profesionalism si servicii de calitate. Bunul nostru renume depinde in mod direct de aspectul si buna functionare a masinilor pe care le oferim spre inchiriere. De aceea, acordam maxima atentie intretinerii parcului nostru auto. Cand inchiriati o masinal de la noi, stiti ca il veti primi in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile suplimentare. In plus, va oferim asistenta rutiera 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ar aparea in timp ce conduceti automobilul.

De ce Promotor Rent a Car?

Daca dorinta de a te deplasa cu mai mare usurinta dintr-un loc in altul iti da bataie de cap, este momentul sa apelezi la „inchirieri masini „, partenerul tau de incredere. Indiferent ca doriti sa calatoriti in Romania sau in strainatate, pentru afaceri sau in scop turistic, inchirieri masini va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura. Noi garantam calitatea serviciilor de inchirieri masini oferite, datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator. Tocmai de aceea noi acordam un maxim de importanta intretinerii masinilor de inchiriat.

Va oferim cele mai mici rate pentru vehiculele din parcul nostru auto ! Serviciul nostru de inchirieri masini ofera o alternativa la preturile ridicate alte ale altor societati de inchirieri masini din Romania in cele mai importante centre comerciale ale tarii ca: Bucuresti , Constanta , Brasov , Iasi si Timisoara.

Lasă un răspuns