Lucruri de facut si locuri de vizitat in Bucuresti Romania

Locuri de vizitat in Bucuresti

Locuri de vizitat in Bucuresti

O calatorie in Romania ar putea fi una dintre cele mai placute vacante pe care le-ati facut in ultimul timp. Multi oameni nu-si dau seama ca aceasta tara are o metropola infloritoare , o multime de lucruri distractive de facut in oras si in imprejurimi.

Fie ca va decideti sa sa faceti o plimbare cu metroul , sa conduceti o masina , sa apelati la un serviciu de inchirieri masini in Bucuresti sau sa faceti un tur cu un ghid , puteti avea parte de multa distractie atunci cand vizitati orasul Bucuresti. Aici este o prezentare generala a oraselor pe care ar trebui sa le vizitati si multe lucruri pe care le puteti face , atunci cand va decideti sa vizitati Romania in acest an .

Ce puteti face in Romania

Primul loc pe care ar trebui sa-l vizitati este capitala Romaniei, Bucuresti. Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa incepeti de aici este faptul ca astfel puteti vedea cat de departe a ajuns Bucurestiul de-a lungul veacurilor. Acesta a fost cucerit si distrus de mai multe ori in istorie, numai ca sa renasca ca o metropola care are o rata a somajului foarte scazuta si o economie infloritoare. Este centru de putere financiara a intregii tari, inclusiv o scena culturala foarte variata. Fie ca sunteti interesati de artele spectacolului , viata de noapte la barurile locale, sau va doriti sa vedeti Ateneul Roman sau Palatul Parlamentului, nu va veti plictisi in Bucuresti.

Parcul Herastrau

Parcul Herastrau este situat in partea de nord a orasului Bucuresti, in apropierea lacului Herastrau. Are un kilometru in diametru si este un parc care a fost deschis in 1936. Exista o zona naturala, una care este mai putin deranjata si zone de agrement cu o multime de activitati. Exista o gradina japoneza, un frumos monument cu aripi de otel si puteti lua, de asemenea, barci pentru plimbari pe lac. Sapaturile arheologice au descoperit monede grecesti antice, care sunt foarte apreciate. Va puteti bucura, de asemenea, de fantani arteziene si o varietate de arbori, care sunt superbi in lunile de toamna.

Indiferent unde va decideti sa mergeti atunci cand veti ajunge in Romania, exista intotdeauna lucruri interesante de vazut. Fie ca te duci in Parcul Herastrau, Palatul Parlamentului, muzee nationale sau alegi un tur cu ghid al locurilor pe care Romania le are de oferit, acesta va fi un loc pe care nu il vei uita datorita culturii, peisajului si zonelor metropolitane. Rezervati-va calatoria astazi, cu mult inainte de cand vreti sa mergeti si veti putea sa faceti acest lucru pentru un pret foarte accesibil.

Pentru versiunea in engleza a site-ului nostru, va rugam sa dati click aici : Promotor Rent a Car Bucharest

Lasă un răspuns