Inchirieri Masini

prorosuINCHIRIERI MASINI – SERVICII DE CALITATE

Ne face deosebita placere sa va oferim servicii de inchirieri masini Bucuresti  sau in oricare alt oras din Romania. Firma noastra ofera spre inchiriere autoturisme cu sau fara sofer, in functie de nevoile dumneavoastra.

Oferim servicii profesionale de inchirieri masini la preturi convenabile, deasemenea punem la dispozitie de un serviciu ieftin transfer de la/ la Aeroportul International Henri Coanda(Otopeni) oriunde in tara.

De ce Promotor Rent a Car?

*   Scopul echipei noastre a fost de la inceput si va ramane acela de a oferi servicii de calitate, dinamism si de a dovedi totodata flexibilitatea necesara satisfacerii nevoilor fiecarui client.

Politica „Low-Cost” a conducerii combinata cu seriozitatea unei echipe tinere ofera garantia calitatii serviciilor noastre.

*  Pe langa Inchirieri masini venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii cu o gama larga de servicii complementare – rezervari camere de hotel, inchirieri apartamente, atat in regim hotelier cat si „long term” , rezervari bilete de avion sau tren , planificari trasee turistice, transferuri  aeroport si alte servicii la cererea clientilor. Buna cunoastere a pietii romanesti de turism precum si relatiile stabilite in timp cu partenerii nostrii garanteaza calitatea serviciilor.

Promotor Rent A Car va ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti si principalele orase din Romania. Pentru inchirieri auto in alte orase se va achita o taxa de transfer suplimentara. De asemenea, va oferim pentru inchiriere masini cu sofer.
Pentru inchirieri de masini pe o perioada mai mare de o luna avem un plan special: Inchirieri auto pe termen lung” !

Pentru inchirieri masini ne puteti contacta telefonic – +40734 403 403, prin fax sau on-line.
Pentru rezervari garantate se va plati in avans o suma egala cu o zi de inchiriere, in functie de tipul autoturismului rezervat. Daca rezervarea este anulata, clientul va pierde avansul.
Pentru incheierea contractului de inchirieri auto sunt necesare: un act de identitate, carnetul de conducere si un card bancar.

Cu o simpla rezervare telefonica sau on-line calatoria dumneavoastra poate incepe. Hotarati doar intervalul de timp si masina preferata!

Firma noastra va ofera servicii de inchirieri autoturisme in Bucuresti si in principalele orase din tara.
Parcul de autoturisme este constituit din masini noi, verificate periodic.

Un accent deosebit il punem pe confortul si siguranta clientilor nostri, masinile fiind dotate cu Aer Conditionat, ABS, AIR BAG, Radio-CD.
Raportul calitate-pret al serviciilor oferite este cel mai bun din piata,iar satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru prioritar.

Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile noastre, intelegand ce reprezinta MOBILITATEA in afacerea si viata dumneavoastra.

Lasă un răspuns