Inchirieri de masini

8802187_sFirma noastra ofera servicii de inchirieri auto, inchirieri masini. Misiunea noastra este sa satisfacem pe deplin exigentele clientilor.
Dupa cum puteti vedea, pentru serviciul de inchirieri auto, inchirieri masini, dispunem de o varietate de masini, majoritatea cu dotari full option.

Oferim servicii complete:
– Inchirieri masini cu sofer vorbitor de limba engleza, la numai 15 Euro/zi.
– Inchirieri auto si pentru cateva ore in limita a 200 Km parcursi, pentru maxim 8 ore, la tariful de 0,4 Euro/Km.
– Inchirieri masini cutie automata

Transfer si tururi turistice:

inchirieri auto cu transfer Aeroport – Bucuresti 20 Euro
inchirieri auto cu transfer Bucuresti – Sinaia 90 Euro
inchirieri auto cu transfer Bucuresti – Brasov 100 Euro
inchirieri auto cu transfer Bucuresti – Constanta 150 Euro

Promotor Rent a Car ofera PROMOTIONAL urmatoarele servicii de inchirieri auto:

– inchirieri masini cu livrare la locul si data stabilite de client, in limita orasului Bucuresti. Gratuit!
– Inchirieri auto cu numar nelimitati de Km in Romania (pentru perioade mai mari de 4 zile). Pentru exteriorul Romaniei limita de km impusa este de 300 de km/zi daca nu s-a stabilit altfel, in contract, cu administratorul firmei.
– Harti turistice: harta orasului Bucuresti si a zonelor turistice din tara. Gratuit!
– La orice inchiriere auto oferim solutie pentru parbriz. Gratuit!
– La orice inchiriere auto oferim, la cerere scaune pentru copii. Gratuit!

Modalitatea de plata La inchiriere clientul va trebui sa plateasca contravaloarea zilelor de inchiriere exprimata in zile intregi. Oferim oricarui client un cadou de 2 ore, astfel incat o zi din perioada de inchiriere poate fi masurata ca avand 26 de ore si nu 24. Acest calcul este valabil doar pentru o zi, si este folosit pentru a evita cazurile neplacute in care ar trebui sa taxam o livrare tardiva. Va recomandam insa sa anuntati telefonic eventualele intarzieri, din moment ce la ora stabilita un agent de inchirieri masini se va deplasa special pentru a ridica auto pe care il folositi. Plata se poate face cu CASH sau cu orice carte de credit care este acceptata in bancomatelele romanesti (Amex, Visa si Mastercard, inclusiv produsele derivate – Visa Gold, Visa Electronic respectiv Maestro). Lista completa a subfamiliilor de carduri este valabila pe siteul Visa.

Moneda de plata, folosita este in general RON (romanian new leu sau leul greu) insa puteti opta pentru plata inchirierii sau a garantiei aferente masinii inchiriate in USD sau Euro.

Lasă un răspuns