Inchiriati o masini fara Riscuri

581656_548240415214728_170258197_n Vara este aici, sezonul obisnuit pentru vacante in familie sau calatorii. Din pacate, multi nu au posibilitatea de a calatori din cauza economiei, cresterii pretului benzinei sau a banilor din ce in ce mai putini. Exista totusi mai multe moduri de a economisi bani in vacante. Nu e obligatoriu ca acestea sa fie atat de scumpe.
In acest articol, vom vorbi despre modalitati de a face acest lucru cand vine vorba de inchirierea unei masini si cum sa va protejati atunci cand va hotarati sa inchiriati una.

Numarul unu, pentru a economisi bani cand inchiriati un autoturism o reprezinta cautarea on-line. Exista multe site-uri specializate disponibile, care va permit sa cautati si gasiti cele mai bune preturi. Unele chiar va permit sa selectati o suma maxima pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti pentru a nu plati nimic in plus. Npi va propunem doua dintre site-urile care apartin Promotor Rent a Car : www.auto-rent.ro (engleza, franceza, italiana. germana) si www.inchirieri-masini-bucuresti.ro (romana)

In al doilea rand, atunci cand inchiriati masina, verificati kilometrajul. Toata lumea face greseli, si sigur nu doriti sa platiti consecintele, sa va fie incarcata nota de plata mai mult decat trebuie deoarece cineva a facut o greseala. Pentru perioade mai mici de timp, masinile pe care le inchiriati au o limita de km, deacea este bine sa stiti asta din start pentru a nu depasi acei km.

O alta modalitate de a economisi bani este aceea de a verifica chiar dvs masina pe care urmeaza sa o inchiriati. Asigurati-va ca nu are nici o dauna inainte de a parasi parcarea. In cazul in care aceasta are si precedentul chirias nu a raportat-o, puteti fi taxat dvs pentru paguba. Nu presupuneti ca au scris totul pe contract, si ca, atat timp cat aveti grija de masina nu veti fi nevoiti sa platiti nimic in plus.

Cititi contractul inmanat de catre compania de inchirieri inainte de a-l semna. Sa nu fiti surprinsi ulterior daca acestia va spun ca l-ati citit si deasemnea inteles atunci cand ati semnat. Luati la cunostinta ce urmeaza sa semnati.

Inchirierea unei masini, daca este facuta corect, poate fi o experienta placuta. Aceasta nu trebuie sa fie prea costisitoare sau stresanta, chiar daca uneori poate fi. Urmati aceste sfaturi pentru a fi siguri ca obtineti cea mai buna oferta si in acelasi timp sa va protejati dvs de-a lungul acestui proces.

Lasă un răspuns