Inchirieri Auto pe Termen Lung

Inchirieri masini termen lungDaca aveti nevoie de o masina pentru o perioada indelungata, sa zicem de exemplu intre o luna si 11 luni, e bine sa verificati piata special dedicata acestui lucru . Poate ati inchiriat o masina pentru un weekend sau pentru o saptamana si nu sunteti la curent cu faptul ca puteti obtine oferte mult mai bune de la companiile de rent a car pentru o perioada lunga, la tarife preferentiale.

Inainte de a lua o decizie cu privire la inchirierea unui vehicul pe o perioada indelungata este de preferat sa va documentati foarte bine. Puteti face acest lucru in intregime din confortul propriei case cautand online. Toate companiile de inchiriere au site-uri web care ofera detalii complete despre perioade lungi de inchiriere si daca aveti nevoie de mai multe informatii puteti trimite un email sau ii puteti contacta telefonic.

Perioadele prelungite de inchiriere va pot aduce reduceri substantiale. Exista mai multe motive pentru care companiile doresc ca dvs. sa inchiriati pe termen lung. In primul rand, acestia primesc o garantie de utilizare continua a masinii, masinile care stau in parcare reprezinta un cost in plus. In al doilea rand, reduc din cheltuieli fiind mult mai simplu sa incheie un contract pentru o perioada indelungata decat sute de contracte mai mici care sa acopere aceeasi perioada.

In cele din urma, se reduc si cheltuielile de intretinere, o companie de inchiriere trebuie sa curete exteriorul si interiorul inainte de fiecare inchiriere. De asemenea sunt necesare verificari mecanice si de siguranta inainte de a da spre inchiriere un vehicul. Prin urmare astfel companiile fac economii destul de mari, lucru ce permite un pret mult mai mic pentru dvs. care inchiriati o masina pe termen lung.

Unul din beneficii este acela ca nu trebuie sa platiti toata suma odata. Platiti prima rata, apoi cu un card de credit sau debit platiti restul sumei lunar. De asemnea daca masina sufera o defectiune mecanica aceasta va fi inlocuita . Daca aveti un accident, firmele de inchiriere va ofera un alt autoturism la schimb. Sunteti asigurat complet astfel puteti sta fara nici o grija.

Veti dori probabil, daca incheiati un contract de inchiriere pe termen lung sa adaugati un alt conducator auto in contract. Cele mai multe companii ofera acest lucru suplimentar fara nici un alt cost, deci daca aveti nevoie de o perioada de odihna de la conducere, partenerul dvs va putea volanul.

Reducerile de prett variaza, in functie de compania pe care o alegeti si poate varia in functie de locatie. Cu toate acestea, va puteti astepta ca reducerile sa fie mai mari daca perioada de inchiriere este mai lunga.

Daca nu ati luat pana acum in considerare inchirierea unui autoturism pe termen lung sau chiar nu stiati ca de existenta acestui lucru, aceasta poate fi chiar o solutie pentru probleme dvs. Va asteptam asadar intrebarile voastre in legatura cu inchirierea pe termen lung cat si cererile voastre de oferta! Promotor Rent a Car va asigura de cele mai bune preturi si servicii atat pentru masinile din propriul parc auto cat si pentru masinile partenerilor cu care colaboram.

Lasă un răspuns