De unde preiau masina?

Dupa ce ati gasit o companie de rent a car serioasa (sunteti aici, deci ne-ati gasit), ati ales masina pe care o doreati, va ganditi probabil de unde preluati masina.Desi in mod normal , dumneavoastra sunteti cel care alege locul unde doreste sa-i fie adusa, prin alte locuri asta costa!
Desi sunteti anuntati de pretul masinii de dotarile ei, va treziti in momentu livrarii ca vi se cer 5-10-15 eur on plus.
Nu este cazul la Promotor Rent a Car.Dupa cum v-am zis si in articolele anterioare cat si pe websiteul nostru, preturile au atat toate taxele incluse., cat si livrarea/preluarea masinii, indiferent de ora la care se doreste masina. Am zis indiferent de ora la care se doreste masina, fiindca mai exista o taxa de care dorim sa va spunem: Taxa de ExtraHour (taxa neexistenta la Promotor Rent a Car).
Ce inseamna taxa de extrahour? In momentul cand se inchiriaza o masina, livrarea fara cost se face doar intre orele 9-16; in afara acelor ore este posibil sa platiti atat o taxa de livrare cat si o taxa de extrahour.Deci , este foarte bine sa intrebati asta inainte de a rezerva o masina. Repet, rezervand o masina de la noi, nu veti avea aceste probleme. Orice companie de rent a car , care isi respecta clientii nu va folosit asemenea tertipuri pentru a lua cativa euro in plus. Cel mai important pentru noi este sa va garantam calitatea serviciilor oferite ca si pe viitor sa apelati tot la noi.
In concluzie, in momemntul in care doriti o masina de inchiriat si faceti o rezervare la Promotor Rent a Car , pe site-ul www.inchirieri-masini-bucuresti.ro sau www.auto-rent.ro , masina vi se va livra fara niciun cost!
In cazul in care vi se solicita alte taxe in plus de catre agentii nostri (asta nu se intampla), va rugam sa ne contactat la 021 3305544 sau 0734 403 403.
In cazul nostru, in cazul in care se doreste o masina la unul din aeroporturile din Bucuresti (Aeroportul Banseasa si Aeroportul Otopeni), clientii sunt asteptati la iesirea din Vama. Indiferent de cat timp pierdeti cu formalitatile vamale, agentii nostri va vor astepta.
Agentii rent a car , vor avea mape cu Sigla Promotor Rent a Car si cu numele dumneavoastra pe ele,deci sunt usor de recunoscut!
Veti fi condus la masina in prealabil, formalitatile cu semnatul contractului durand doar cateva minute.
Nu ezitati sa apelati la Promotor Rent a Car Rent a car. veti putea alege o masina potrivita, la un pret minim si vi se va livra oriunde doriti la orice ora fara nicio taxa.
Va dorim o vacanta/calatorie cat mai placuta in Romania!

echipa Promotor Rent a Car

Lasă un răspuns