Cum platesc?

Metode de plata

Metode de plata

Din nou, dumneavoastra sunteti cel care alegeti! La compania noastra in momentul in care inchiriat o masina, sunteti intrebat printre altele, cum doriti sa platiti.
Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva metode de alta acceptate de Promotor Rent a Car (metode care ar trebui acceptate de majoritatea companiilor de rent a car).
Cea mai simpla metoda este CASH (numerar). Acceptam majoritatea valutelor de circulatie internationala (Lei,Usd,Eur,Lire). Factura si chitanta se vor face in lei.Plata se va efectua in valuta dorita de dumneavoastra, facundu-se astfel paritatea, la schimbul din acea zi.
Promotor Rent a Car foloseste ca sistem de referinta BNR (banca nationala a Romaniei).
A doua metoda de plata este Cartea de Credit/Debit. Promotor Rent a Car accepta atat Visa/Mastercard cat si AMEX. Operatiunea este simpla si eficienta. Exista doua operatiuni de incasare a unui card de credit/debit: electronic (cardul este trecut printr-un dispozitiv electronic, astfel facandu-se plata), si manual (cardul este trecut printr-un dispozitiv mecanic numit imprinter, si se imprima imaginea lui pe o chitanta).In cazul acestei operatiuni manuale, sunam Banca cu care lucram, le transmitem datele cardului dv cu suma aferenta de incasat, ei efectueaza operatiunea de incasare si ne transmit un cod de autorizare. Acel cod de autorizare este trecut in chitanta de vanzare pe care v-o punem la dispozitie, ca si dovada a platii.
O alta metoda de plata, in cazul firmelor este OP (ordinul de plata). Pentru plata cu ordin de plata, va solicitam sa ne faceti dovada platii in momentul in care preluati masina. Deci, aceasta plata se va face in avans.
Pentru orice metoda de plata aleasa de dumneavostra, nu exista nicio taxa in plus.
Va rugam sa fiti rabdatori cu personalul companiei noastre, Promotor Rent a Car, pana cand completeaza toate actele (contract de inchirier, factura, chitanta).
Pentur orice alta intrebare pe marginea acestui subiect , asteptam comentariile si recomandarile dumneavoastra.
Va reamintim ca Promotor Rent a Car este compania de la care va doriti sa inchiriati o masina!
In meniul din dreapta gasiti toate legaturile catre pagina principala a www.inchirieri-masini-bucuresti.ro
In cazul in care doriti sa faceti cunoscut site-ul nostru altor persoane care nu cunosc limba engleza, puteti vizita site-ul www.auto-rent.ro (engleza, franceza, spaniola, italiana, germana).

Lasă un răspuns