Ce se intampla in cazul unui accident auto?

In speranta ca deja ati ales masina potrivita de la Promotor Rent a Car, vom vorbi in cele ce urmeaza depre cazul in care sunteti implicat intr-un accident.
Exista doua cazuri distincte, cel in care sunteti dumeavoastra de vina pentru producerea accidentului sau alta persoana.
Pentru ambele cazuri, trebuie sa anuntati accidentul im maxim 24 de ore de la producerea lui, la cea mai apropiata sectie de politie. Cu actele masinii (in momentul inchirierii vi se pun la dispozitie talonul masinii, copie RCA, rovinieta,contract de inchiriere, factura, chitanta), trebuie sa va prezentati la politie pentru a aduce la cunostinta organelor competente.
Pentru cazul in care ati fost implicat intr-un accident cu masina inchiriata de la Promotor Rent a Car, si nu ati fost dv de vina, ci un alt autoturism, va trebui sa cereti celuilalt sofer o copie dupa asigurarea obligatorie RCA.
Alte acte pe care trebuie sa le puneti la dispozitie companiei de rent a car:
-o copie dupa declaratia dumneavoastra data la sectia de politie (pentru a evita alte declaratii la comania de asigurari)
-copii dupa actele de identitate ale celuilalt sofer (permis de conducere si buletin sau pasaport)
-procesul verbal de constatare intocmit de politie
-copie dupa asigurarea obligatorie RCA
In cazul in care sunteti dumneavoastra de vina pentru accidentul produs, trebuie sa puneti la dispozitie companiei de inchirieri masini, aceleasi acte, mai putin copia dupa asigurarea obligatorie RCA
Va recomandam, in oricare din aceste cazuri, sa contactati Promotor Rent a Car, la unul din numerele de mai jos: +4021 330 5544 sau +40734 403 403 Mai multe date de contact alea companiei noastre de inchirieri masini puteti gasi accesand pagina:

http://www.inchirieri-masini-bucuresti.ro/

Pentru a evita orice neintelegere aparuta in contactul cu Sectia de Politie sau Compania de Asigurari, va rugam sa fiti cat mai expliciti in declaratia data la Politie fara a omite niciun aspect al accidentului.
Omiterea sau inducerea in eroare poate cauza efecte negative.
In cazul in care masina accidentata nu mai este functionala, Promotor Rent a Car va tirmite de urgenta o platforma si va remorca masina accidentata. Pentru orice alte intrebari nu ezitati sa ne contactati si vom gasi cu siguranta solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.
Un accident nu este de dorit nici pentru compania de inchirieri masini si nici pentru dumneavoastra, asa ca , impreuna speram sa gasim o solutie cat mai buna pentru toate partile implicate in accident.
In cazul in care nu ati ales inca o masina pentru inchiriere va invitam sa vizitati pagina noastra, unde puteti vedea toate masinile oferite de Promotor Rent a Car.

http://www.inchirieri-masini-bucuresti.ro

Lasă un răspuns