Avantaje Inchirieri Termen Lung

Leasing Operational - Inchirieri masini pe termen mediu si lung la pretul tau!

Leasingul Operational - Inchirierea pe termen lung cu servicii incluse, in aparenta, poate parea un serviciu, daca nu nou cel putin, practic. De ce? Pentru ca este metoda cea mai buna de a "uita", efectiv, de finantarea si gestiunea propriului parc auto.
Managemetul costurilor este vital pentru compania dumneavoastra, iar costurile ce vizeaza flota auto (achizitie si intretinere) stim, reprezinta un aspect sensibil si solicitant pentru o companie romaneasca in mediul de afaceri autohton.

Te invit,asadar, sa profitam impreuna de avantajele principale ale Inchirierii pe termen lung cu servicii incluse:

1. Financiare/ Fiscale :

- Chiria lunara presupune o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (realmente incomparabila cu creditul si leasing-ul finaciare, a caror amortizare este liniara).
- Avansul 0, neimplicand un efort investitional (in raport cu 10 -30 % avans la leasing-ul financiar) si neinregistrarea autovehiculelor in patrimoniul propriu, maresc capacitatea de finantare a firmei.
- Fara Riscuri financiare - ce tin de intretinere, reparatii si, finalmente, valoarea de revanzare a masinii, care sunt preluate, in totalitate, de catre noi, dumneavoastra bucurandu-va de un flux de numerar mai transparent, mai previzibil, mai simplu.

2. Previzibilitate :

- Cost lunar unic si fix pe toata durata contractului.
- Toate taxele (rovigneta, impozit) , asigurarile (CASCO si RCA) plus un pachet complet de servicii ce include: vehicul de inlocuire, mentenanta, intretinere/reparatii, admnistrare anvelope, asistenta rutiera, ITP si reviziile, sunt incluse in costul lunar.

3. Flexibilitate :

Urmarim indeaproape nevoile dumneavoastra care, in mod firesc, evolueaza si asistam, prin ideea de contract flexibil, orice modificare legata de perioada de inchiriere, nr. de kilometri si, desigur, tipul autovehiculului.
Parteneriate si cu firme/companii nou infiintate, romanesti si/sau straine!

4. Siguranta si Confort:

- Non-stop: asistenta rutiera + autovehicul la schimb, ori de cate ori este nevoie, = timp de imobilizare al autovehiculelor inexistent, practic, redus la zero si operativitatea team-rilor dumneavoastra care devin mai productive.
- Reviziile si reparatiile sunt operate la timp si corect, conform normelor producatorilor.
- Oferta personalizata, raportata nevoilor dumneavoastra, si mai multe detalii 24/7 la consultantii nostri care sunt mereu aproape!


Ne puteti contacta oricand, pentru mai multe detalii.

close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto