Esti Aici:> Inchirieri Auto Oradea > Despre Oradea
Newsletter Inchirieri de Masini
Fidelitatea Ta, Rasplata Noastra! Oferim discounturi chiar de la prima inchiriere, servicii prioritare, rezervari mai rapide si discounturi din partea partenerilor nostri! Detalii
Oradea
   Oradea este capitala judetului Bihor fiind unul dintre cele mai semnificative centre economice, sociale si culturale din nord-vestul Romaniei. Este asezat la poalele Muntilor Apuseni, pe Crisul Repede.
Este al 10-lea oras, ca marime, din Romania cu populatia populatie de peste 230.000 de locuitori. B?ile Felix ?i B?ile 1 Mai sunt statiuni balneare in apropierea orasului(5 km) recunoscute pe plan interrnational pentru efectele terapeutice ale apei terrmale.
Municipiul Oradea a reprezentat un punct important de referin?? pentru zon?, fiind cel mai important centru cultural ?i comercial. În Evul Mediu, în Cetatea Oradiei exista un observator astronomic, primul din Europa. Drept urmare, meridianul de 00 trecea prin Oradea. Orasul dispune de Aeroportul Interna?ional Oradea, ce deserve?te companii aeriene interne ?i externe.

Cum se ajunge :

   Orasul este situat in partea de nord-vest a Romaniei si este aproape de granite cu Ungaria si este un punct important de intrare in tara atat pe sosea cat si pe cale feroviara.
Oradea are in componenta un aeroport cu rute interne si rute externe si de asemenea puteti beneficia de serviciul transfer aeroport Oradea.

Obiective Turistice:

   Orasul nu impresioneaza prin marimea si opulenta cladirilor, este un oras care imbina cladirile modern cu cele istorice, arhitectura “de belle époque” in stil secession, eclectic, baroc si neoclassic datata de pe vremea cand a facut parte din Austro-Ungaria. Muzeul Tarii Crisurilor sau Platul Baroc contine o colectie de fosile de dinozauri si pasari, Bazilica Romano-Catolica construita in stil baroc este cea mai mare din Europa.
Orasul are o cetate in forma pentagonala, situata in zona centrala a orasului si tot in apropiere se gasesc marile vitralii din pasajul “Vulturul Negru”.In apropiere se gasesc izvoarele din antichitate cu apa termala, astazi fiind statiuni balneare recunoscute international, Baile Felix si Baile 1 Mai.

Transport :

   O.T.L. este compania care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul tramvaielor si autobuzelor.
Pentru o calatorie mai placuta puteti apela,de asemenea, la serviciul Oradea car hire.

Cazare in Oradea, Entertainment:

   Orasul, un tranzit al retelelor rutiere si feroviare de intare in tara, a dezvoltat odata cu cresterea economica o gama larga de servicii pentru turisti. Orasul Oradea are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat.
Orasul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi , cafenele, cazinouri, mall-uri si discoteci.
close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto