Esti Aici:> Inchirieri Auto Bucuresti > Despre Bucuresti
Newsletter Inchirieri de Masini
Fidelitatea Ta, Rasplata Noastra! Oferim discounturi chiar de la prima inchiriere, servicii prioritare, rezervari mai rapide si discounturi din partea partenerilor nostri! Detalii
Bucuresti

   Bucuresti este capitala Romaniei  si cel mai mare oras din Romania.
Populatia de aproximatix 2 milioane de locuitori plasandu-l, ca marime a  populatiei, pe locul sase din Uniunea Europeana. Centrul comercial si industrial de astazi are  o arhitectura de ” tip micul Paris”, acesta este si motorul economic al Romaniei, concentrand aproape 15% din populatia totala a tarii si producand astfel 20 % din produsul intern brut.
In prezent insa, Bucurestiul aduna  zilnic peste trei milioane de oameni, in urmatorii cinci ani se prezice o dublare a populatiei. La acestea se adauga faptul ca localitatile din preajma orasului, care vor face parte din viitoarea Zona Metropolitana.
Atestarea  localitatiii apare în 1459 iar in 1862 devine capitala Romaniei.
In timp s-a dezvoltat pe toate ariile fiind centrul scenei artistice, culturale si mass-media. In perioada interbelica, arhitectura eleganta si elita bucuresteana i-au adus porecla „Micul Paris”. 
In prezent, capitala are acelasi nivel administrativ ca si un judet si este împartita în sase sectoare. Detine doua aeroporturi internationale Aeroportul International Henri Coanda (OTP) si Aeroportul International Aurel Vlaicu (BAN) .
 

Cum se ajunge :

 Orasul este situat in partea de sud-est a Romaniei, acesta aduna toate, cele mai importante retele nationale  de cai ferate si este principala intersectie a drumurilor nationale.  Bucurestiul are in componenta  doua  aeroporturi internationale, Henri Coanda in Otopeni si Aurel Vlaicu in Baneasa de  puteti beneficia de serviciul de inchirieri masini sau transfer aeroport Bucuresti.

Obiective Turistice:

Capitala Bucuresti detine un  bogat patrimoniu cultural-istoric, oferind vizitatorilor un adevarat muzeu in aer liber, Muzeul Taranului Roman, pe langa alte muzee, Muzeul National de Arta sau Muzeul National de Istorie, orasul adaposteste si cea mai mare cladire din Europa si a doua ca marime din lume, 
Casa Poporului, o atractie turistica care are in component Parlamentul Romaniei si Muzeul National de Arta Contemporana. Capitala este impanzita de parcuri si muzee, de biserici vechi,  Arcul de Triumf, “Hanul lui Manuc”, un fost targ care dateaza din 1700 dar si Curtea Veche, un complex de ruine, incaperi si fundatii medievale apartinand Palatului Voievodal.

Transport :

R.A.T.B. si Metrorex sunt companiile care asigura transportul urban pe toata suprafata orasului, prin intermediul tramvaielor, autobuzelor, troleibuzelor si liniilor de metrou. Pentru o calatorie mai placuta  puteti apela,de asemenea, la serviciul Bucuresti rent a car .

Cazare  in Bucuresti, Entertainment:

Capitala Romaniei, fiind centrul cresterii economice ofera o gama larga de servicii pentru turisti. Orasul  are in componenta hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat. Orasul dispune de restaurante cu specific traditional romanesc, restaurant cu specific international, baruri, cluburi, teatre , cafenele si discoteci, mall-uri si cazinouri.  

close X
Da-ne un "Like" pe Facebook & Google+ si urmareste-ne pe Twitter pentru a obtine discounturi!
Inchirieri Masini Twitter account - Promotor Inchirieri Auto